Договор за финансиране по Програмата за икономическа трансформация

Хронотех ЕООД подписа Договор № BG-RRP-3.005-4293 за финансиране по Програмата за икономическа трансформация към Националния план за възстановяване и устойчивост по процедура BG-RRP-3.005 „Решения в областта на информационните и комуникационни технологии и киберсигурността в малките и средни предприятия“. Основната цел на проекта е да се ускори прехода към цифровизация чрез създаване на корпоративен уебсайт и въвеждане и изработка на система за управление на уеб сайт и изработка на онлайн магазин, и дигитален маркетинг, осигуряващи повишаване нивото на дигитализация в предприятието. Проектът е на обща стойност 20 000 лв., които представляват 100% безвъзмездна финансова помощ и е със срок за изпълнение 12 месеца.

На вниманието на фирмите

Хронотех ЕООД предлага на своите клиенти решения за индустриални прахоулавящи и въздухопочистващи уреди, предмет на които е програмата за здравословна и безопасна работна среда чрез подобряване на условията на труд за заетите и намаляване на рисковете за здравето на работното място.

Нови две фирми се довериха да бъдат представлявани на българския пазар от Хронотех ЕООД

Това са

Embrace innovation and become a pioneer in carbon neutrality  

Power a Green World 

Ползотворно посещение на Мюнхенското изложение

По време на посещението в Мюнхен, на изложението за фотоволтаични технологии и съхранение на енергия, представителите на Хронотех ЕООД имаха възможност да се запознаят и започнат още по активни прговори с водещи от бранша компании за представителства на територията на България.

Китайски партньори на посещение у нас по покана на Хронотех ЕООД

Посещението на китайски партньори в България бе нова крачка в развитието на взаимоизгодното сътрудничество.

На срещата с Акад. Христо Белоев, председател на Общински съвет, гр. Русе присъстваха г-ца Еси, кънтри мениджър от китайската партньорска фирма Absen Energy и г-н Милитеров, управител на Хронотех ЕООД – представител на Absen Energy за България.

Г-ца Еси, кънтри мениджър от китайската партньорска фирма Absen Energy, представители на Хронотех ЕООД на среща с партньори от фирми инсталатори на Фотоволтаични съоръжения.

Г-ца Еси, кънтри мениджър от китайската партньорска фирма Absen Energy, на среща с представител на фирма партньор на Хронотех ЕООД, инсталатор на Фотоволтайчни съоръжения.

Заместник-кметът на Община Русе, инж. Недев, по време на среща с китайските партньори на Хронотех ЕООД, в която разписва представянето на алманах за инвестиционния профил на Община Русе.