Фирма ХРОНОТЕХ ЕООД е регистрирана през 2010г, започва активна работа през 2017г. като предпочитан доставчик на индустриални консумативи, професионални инструменти и машини за предприятия в североизточна България. В посочените продукти на сайта ни ще разпознаете имената на известни европейски и световни производители. В тяхно лице успяхме да намерим добри партньори и сме спокойни за качеството на предлаганите стоки. Клиенти са ни предимно големи промишлени предприятия и металообработващи фирми.

По време на Covid пандемията след установено представителство на Oxytec –  водещ швейцарски производител на UV системи за дезинфекция успешно оборудвахме множество обществени и здравни заведения, както и частни фирми с уреди за превенция против това заболяване.

Сега, следвайки хода на времето и стремежа за ползване на екологични източници на енергия предлагаме решения за енергоспестяване за домакинства и фирми. Батерийните ни системи са основно два вида – готови комплекти инвертор + батерии за домакинства и големи индустриални системи за съхранение и отдаване в желано време на ел.енергия. Всички те са с европейски сертификати, като има различни по размери в зависимост от конкретната нужди на клиента. С лесна инсталация, те имат и съответни онлайн приложения за пълен контрол и управление.

При нас водещото начало е търсене на най-доброто качество на приемлива цена, както и компетентност на високо ниво. Точността в отношенията е част от името ни, доверие се печели с време и опит.